Zomerterras!

01 maart 2019

De kou van de winter levert ons niet alleen korte dagen en dikke truien op, maar ook een gapend gat langs de heg van ons terras. Die leegte mag nu eindelijk weer gevuld worden met gloednieuwe tafels en stoelen!

Het was natuurlijk altijd al goed vertoeven op het #zonnigsteterrasvanamsterdam en de afgelopen jaren hebben we al veel werk verricht om ons terras nog mooier en comfortabeler te maken. Zo hebben we inmiddels allemaal warme billen zodra de zon ondergaat met dank aan de warmtekussens en plantjes worden er in het voorjaar alleen maar mooier op. Vanaf vandaag zal het terras ook een uiterlijke metamorfose ondergaan. Het uitpakken is de afgelopen dagen al begonnen en vandaag staan ze er dan eindelijk; nieuwe tafels en nieuwe stoelen! We zijn er erg blij mee en hopen dat jullie ze snel uit komen proberen!

Het terras is niet de enige vernieuwing die in maart plaatsvindt, er is ook een nieuwe menukaart! Kom snel van onze nieuwe lunchkaart proeven, waar nieuwe heerlijke broodjes op staan. Met de terugkeer van de zon, keert ook de smoothie weer terug op de menukaart. Hij is ditmaal lekker zomers met mango, banaan en kokos!

Voor de echte levensgenieters onder ons hebben we ook nieuwe cocktails en mixdranken aan de kaart toegevoegd! We hebben wat lekkers voor jullie in petto met onder andere citroenjenever, echt Nederlandse bruine rum én een heel speciale cocktail van onze beroemde Homemade Icetea!

Om het feest compleet te maken, is er vanaf vandaag ook een nieuwe avondkaart, dus kijk snel op het menu om te zien wat voor culinaire verrassingen we voor je in petto hebben! Ze worden geserveerd op geheel nieuw servies!

Begin jij ook de lente in je bol te krijgen? Kom het bij ons vieren!